لا یَحِلُّ بیعُ الغِناء و لا شِراءُه و استماعُه نفاقٌ و تعلیمهُ کُفر. خرید و فروش (آلات) غناء و موسیقی حلال نیست و گوش دادن به آن، نفاق و دوروئی و آموزش دادنش، کفر و بی دینی است. (دعائم الاسلام، ج ۲، ص ۲۰۹)
مهارت نوشتن موردی است که در زندگی آتی کودک بسیار موثر است. خوب نوشتن سبب موفقیت در دوره تحصیل، تحصیلات دانشگاهی و کارهای حرفه ای او خواهد شد. همچنین رویا پردازی یک دنیای خیالی و یا بیان احساسات درونی کودک نیز می تواند محصول دیگر داشتن مهارت نوشتن باشند. لذا نوشتن می تواند از این منظر نیز بسیار حائز اهمیت باشد.
ما در اين فصل به آورنده قرآن هر که باشد به هيچ وجه کاری نداريم، حالا او می خواهد مرد تحصيل نکرده و معلّم نديده ای باشد يا اوّل دانشمند و نابغه جهان بشريّت بوده و يا تمام دانشمندان جهان باشند، فرقی نمی کند. ادّعاء ما در اين
اعوذ بالله من الشیطان الرجیم، بسم الله الرحمن الرحیم الحمدلله رب العالمین بعدد ما أحاط به علمه، الهی انطقنی بالهدی و الهمنی التقوی
چون اجتماع نداریم آمدیم در اردوگاه آموزش و پرورش یک جایی را پیدا کردیم با عزیزان صحبت کنیم. بحث ما در این زمینه است که پیغمبر اسلام نگرانیها و دغدغههایش چیست؟ ما امت پیغمبر هستیم. یک کسی یک باغچه و باغ داشته
اعوذ بالله من الشیطان الرجیم، بسم الله الرحمن الرحیم الحمدلله رب العالمین بعدد ما أحاط به علمه، الهی انطقنی بالهدی و الهمنی التقوی
1- اولین زائر امام حسین علیهالسلام در کربلا اولاً اینکه زیارت اربعین برای امام حسین است و امامان دیگر زیارت اربعین ندارند. زیارت اربعین فقط برای امام حسین است. امام حسین(ع) استثنائاتی دارد، لب گذاشتن به خاک ممنوع اما خاک کربلا ممنوع نیست. مسافرت میروید نماز
اگر معارف قرآنی را با نگاه منصفانه مورد بررسی و تأمل قرار دهیم اذعان خواهیم داشت که هیچ آیین و مذهبی به اندازه شریعت اسلام اصول و تکنیک های هم زیستی مسالمت آمیز را ارائه نداده است. شاخص های آسمانی که به دنبال حذف خشونت در تمام ابعاد زندگی خانوادگی و اجتماعی بوده و گستردگی آن ابعاد اقتصادی، سیاسی، نظامی، قضایی، اجتماعی،... را در بر می گیرد.
اگر معارف قرآنی را با نگاه منصفانه مورد بررسی و تأمل قرار دهیم اذعان خواهیم داشت که هیچ آیین و مذهبی به اندازه شریعت اسلام اصول و تکنیک های هم زیستی مسالمت آمیز را ارائه نداده است. شاخص های آسمانی که به دنبال حذف خشونت در تمام ابعاد زندگی خانوادگی و اجتماعی بوده و گستردگی آن ابعاد اقتصادی، سیاسی، نظامی، قضایی، اجتماعی،... را در بر می گیرد.
خداوند مهربان نه تنها راضى نمی شود دیگرى شما را به قتل برساند بلکه به خود شما هم اجازه نمى دهد که با رضایت خود خویشتن را به دست نابودى بسپارید، در روایات اهل بیت ع نیز آیه "وَ لا تَقْتُلُوا أَنْفُسَکُمْ إِنَّ اللَّهَ کانَ بِکُمْ رَحِیما"[1] به معنى" انتحار"[2] تفسیر شده است.
ای فرزندم! اگر(عمل تو)همسنگ دانه ی خردلی باشد و در دل تخته سنگی یا در آسمان ها یا در زمین نهفته باشد،خداوند آن را(در قیامت برای حساب)می آورد،زیرا که خداوند دقیق و آگاه است.
شخصی از علامه بزرگ مجلسی استخاره ای خواست، وعلامه استخاره گرفت و قسمتی از آیه این بودجنات تجزی من تحتها الانهار = بهشتی که در زیر آننهرهایی جاریست ، علامه فرمودند خیر است انشاءا...، مدتی گذشت. مرد با عصبانیت نزد علّامه آمد و گفت: مدّتی پیش برای امر خیری استخاره کردم و شما فرمودید خوب است، ولی عروسی که گرفتهام عادت به شب ادراری دارد و شبها تا صبح چندین نوبت رختخواب و بدن مرا به نجاست میکشد وگاهی اوقات بقدری ادرار میکند که از زیر تخت گوئی نهری از آب جاری میشود
علامه متأثّرانه و از روی خجالت لبخند زد و گفت: پسر جان چرا به من نگفتی استخارهی تو برای امر ازدواج است چون در صورت بیان، تو را نهی میکردم، چون استخاره برای امر ازدواج صحیح نیست وروایت وارده در باب ازدواج استخاره را رد میکند در ثانی آیه استخاره تو بیان میکرد چنین نهری جاری میشود.
مردی به نزد عالمی نحوی رفت تا حال برادر وی را جویا شود و از ترس اینکه مبادا در سوال خویش مرتکب غلط اعرابی شود،گفت: اخاک،اخیک،اخوک،ها هنا؟ برادرت کجاست؟ نحوی نز در پاسخ گفت: لا،لی،لو، ما هو حضر! نیست او حضور ندارد!
یکی از خلفای عباسی که بسیار ظالم و ستمگر بود به یکی از ندیمان خویش گفت: برای من لقبی پیدا کن که پسوند آن اسم اللّه باشد، مثل اَلْمُعتَصم بِاللّه، آن ندیم پس از لحظهای گفت: هیچ لقبی برای تو مناسبتر از «نعوذُ باللّه» نیست!
داستانهای طنز از زبان مرحوم آیتالله مجتهدی تهرانی
*ریشتراشی
جوانی همیشه ریشش را با تیغ میتراشید. وقتی علت این کار را از او پرسیدند گفت: «مادرم میگوید پسرم! اگر تو ریش بگذاری مردم فکر میکنند سنت زیاد است. آن وقت میگویند حتماً مادرش هم پیر است. پس بهتر است قید ریشت را بزنی!»
مردی دارد در پارک مرکزی شهر نیویورک قدم میزند که ناگهان میبیند سگی به دختر بچه ای حمله کرده است مرد به طرف انها میدود و با سگ درگیر میشود .سرانجام سگ را میکشد و زندگی دختربچه ای را نجات میدهد پلیسی که صحنه رادیده بود به سمت انها می اید و میگوید :<تو یک قهرمانی>فردا در روزنامه ها می نویسند :یک نیویورکی شجاع جان دختر بچه ای را نجات داداما ان مرد می گوید: من نیوریورکی نیستمپس روزنامه های صبح می نویسند:امریکایی شجاع جان دختر بچه ای را نجات داد .ان مرد دوباره میگوید: من امریکایی نیستم از او میپرسند :خب پس تو کجایی هستی<من ایرانی هستم >فردای ان روز روزنامه ها این طور می نویسند :یک تند روی مسلمان سگ بی گناه امریکایی را کشت !
شب سیزده رجب بود. حدود 2000 بسیجی لشگر ثارالله در نمازخانه لشگر جمع شده بودند.بعد از نماز محمد حسین پشت تریبون رفت و گفت امشب شب بسیار عزیزی است و ذکری دارد که ثواب بسیار دارد و در حالت سجده باید گفته شود. تعجب کردم! همچین ذکری یادم نمی آمد! خلاصه تمام این جمعیت به سجده رفتند که محمد حسین این ذکر را بگوید و بقیه تکرار کند. هر چه صبر کردیم خبری نشد. کم کم بعضی از افراد سرشان را بلند کردند و در کمال ناباوری دیدند که پشت تریبون خالی است و او یک جمعیت 2000نفری را سر کار گذاشته است.بچه ها منفجر شدند از خنده و مسئولان به خاطر شاد کردن بچه ها به محمد حسین یک رادیو هدیه کردند!
پیش از مطالعه متون ادبی لازم به ذکر است که از این مجموعه متن میتوانید به عنوان دلنوشته برای بیان دکلمههای زیبا در مراسمات مختلف استفاده نمایید.
اینجا کاظمین است و این روزها، روزهای رجب. وقتی عقربه تاریخ به بیست و پنجم آن نزدیک میشود، دوباره ثانیهها به فریاد میآیند. از نگاه دیوارهای شهر، غم میچکد. ناله حزین مرغان عاشق است که به گوش میرسد: امشب پس از چندین سال روز، چندین سال شب، هفتمین ستاره به آسمان هفتم میرسد؛ ولی غافل از آنکه این مردم، غفلت، سایه گستر چشمهایشان شده است.
شخصيتهاي برجسته و ممتاز، كساني هستند كه بر همه ابعاد زندگي انساني توجه دارند و در همه آن ابعاد، بروز و ظهور ميكنند و به درجه عالي آن دست مييابند. آنها در عين آنكه در ميدان زهد و پارسايي يگانهاند، در ميدان جهاد و مبارزه نيز يكّهتاز هستند و در عين آنكه با ديدن يتيم سرافكنده، بر اثر مهر و عاطفه، اشك ميريزند، با ديدن طاغوت سركش هر چه خشم دارند، بر ضد او آشكار مينمايند و به اصطلاح، جامع اضداد هستند.
شخصيتهاي برجسته و ممتاز، كساني هستند كه بر همه ابعاد زندگي انساني توجه دارند و در همه آن ابعاد، بروز و ظهور ميكنند و به درجه عالي آن دست مييابند. آنها در عين آنكه در ميدان زهد و پارسايي يگانهاند، در ميدان جهاد و مبارزه نيز يكّهتاز هستند و در عين آنكه با ديدن يتيم سرافكنده، بر اثر مهر و عاطفه، اشك ميريزند، با ديدن طاغوت سركش هر چه خشم دارند، بر ضد او آشكار مينمايند و به اصطلاح، جامع اضداد هستند.
امام موسی بن جعفر الکاظم، یا موسی کاظم ملقب به ابو ابراهیم، ابوالحسن و ابو عبدالله هفتمین امام شیعیان پس از پدرش امام جعفر صادق ( ع ) است. ایشان در روز ۷ صفر سال ۱۲۸ ه.ق. در ابواء (منطقهای در میان مکه و مدینه) به دنیا آمد. مادرش بردهای آزاد شده به نام حمیده بود که نامهای دیگری از قبیل حمیده بربریه و حمیده اندلسیه نیز برای او نقل شدهاست. اهل سنت به عنوان یک عالم دینی به امام موسی کاظم ( ع ) احترام میگذارند. زندگی ایشان همزمان با زندگی خلفای عباسی منصور، هادی، مهدی و هارونالرشید بود.
** غروب هفتمین فروغ امامت ** * ویژه نامه شهادت امام موسی کاظم(ع) *
خوشه ای از خرمن علم و معرفت پیشوای هفتم قال الامام الکاظم (عليه السلام):
إنّ الزَّرعَ يَنبُتُ في السَّهلِ ولايَنبُتُ في الصَّفا ؛ فكذلكَ الحِكمَةُ تَعمُرُ في قَلبِ المُتَواضِعِ ، ولا تَعمُرُ في قَلبِ المُتَكبِّرِ الجَبّارِ ؛ لأنّ اللّهَ جَعلَ التَّواضُعَ آلَةَ العَقلِ ، وجَعَلَ التَّكبُّرَ مِن آلَهِ الجَهلِ .
هـمـانا زراعـت در خـاك مى رويد و روى تخته سنگ نمى رويد . حكمت نيز چنين است ، در دل شخص فروتن مى رويد و در دل انسان متكبّر و گردن فراز نمى رويد ؛ زيرا خداوند فروتنى را ابزار خرد قرار داده است و تكبّر را ابزار نابخردى . (بحار الأنوار : 78 / 312 / 1 منتخب ميزان الحكمة : 596)
زندگی موسی بن جعفر یک زندگی شگفت آور و عجیبی است. اولاً: در زندگی خصوصی موسی بن جعفر مطلب برای نزدیکان آن حضرت روشن بود. هیچ کس از نزدیکان آن حضرت و خواص اصحاب آن حضرت نبود که نداند موسی بن جعفر برای چی دارد تلاش می کند.
دیوار بزرگی مرجانی یکی دیگر از عجایب هفتگانه طبیعی در جهان است. باید این پدیده را ببینید تا باور کنید چنین شگفتی در طبیعت وجود دارد. حدود سه هزار صخره منحصر به فرد و تقریبا هزار جزیره در
امام صادق (ع) فرمود : هرکس ازدواج موقت را حلال نشمرد از ما نیست آنچه مورد اختلاف و تعداد آراء علماء فقه گردیده تمامی فرق اسلامی در اصل حلال بودن اجمالی متعه و ازدواج موقت، هیچ شک و شبهای ندارند. کلیه علماء اسلام اعتقاد جازمشان بر این است که در روزگار حضرت رسول (ص) متعه حلال بوده و بدان عمل نیزمی گردیده است. ولی آنچه مورد اختلاف و تعداد آراء علماء فقه گردیده، دوام این حلیت، نسخ حلیت و یا حرمت بعد از حلیت می باشد.
در اینجا درباره ازدواج با زن طلاق گرفته (مطلقه ) مطالبی را به اطلاع خوانندگان عزیز می رسانیم.
بر خلاف باورهای نادرست عمومی همان طور که مرد پس از فوت همسرش یا جدایی زندگی مشترک حق دارد با دیگری ازدواج کند برابر شرع و قانون مدنی، زن نیز از چنین حقی برخوردار است ولی در عمل می بینیم که به واسطه وجود برخی سنت های غلط و یا برداشت های نادرست از قوانین شرعی زنان ایرانی از تشکیل مجدد خانواده پرهیز می کنند حال آنکه همانند مرد زن نیز، با رعایت شرایط خاص پس از فوت همسر یا طلاق حق دارد مجددا ازدواج کند.
ازدواج موقت يا متعه كه در زبان عاميانه به صيغه هم معروف است بوسيله خليفه دوم عمر بن الخطاب بصورت نا بحق و جاهلانه وبا تعصب كور كورانه جاهلي معطل گشته است و ايشان طي يك فرمان كه صادر كرد
پرورش انسان شایسته ، مهمترین کار معلم ------------------------------------------------- آنچه که به معلم ارزش می دهد، چند چیز است؛ یکى از اینها عبارت است از اینکه مادهى خامى که در دست معلم است و با کار خود و تلاش خود می خواهد او را به محصول نهائى برساند، یک مادهى بىجان نیست؛ انسان است. این خیلى مهم است. یک وقت انسان یک مادهى جامد را با تلاش خود، ابتکار خود، عرق ریختن و ساعتها صرف کردن، به یک محصول مطلوب تبدیل می کند ؛ که به جاى خود ارزشمند است. یک وقت این مادهاى که دست ماست، یک موجود انسانى است، با استعدادهایش، با عواطفش، با احساساتش، با ظرفیتهاى فراوانى که در یک انسان وجود دارد. این نوجوان ممکن است فردا کسى مثل امام بزرگوار ما بشود، ممکن است یک مصلح اجتماعى بشود، ممکن است یک دانشمند برجسته بشود، ممکن است یک انسان صالح و والا بشود. همهى این استعدادها در مجموعهى نوجوانان و کودکانى که در اختیار معلم قرار می گیرند، وجود دارد. ما می خواهیم این استعداد را به فعلیت برسانیم؛ ببینید چقدر این کار مهم است. خود معلم عزیز هم اهمیت جایگاه خود و برجستگى مسئولیت و مأموریت خود را بدرستى تشخیص بدهد، قدر خود را بداند؛ بداند که اگر این کار با همت درست، با نیت درست، با قصد الهى، با تلاش مناسب انجام بگیرد، چقدر براى جامعه ارزش افزوده ایجاد می کند. این ارزش افزوده، یک چیز معمولىِ متعارفى نیست؛ این فوقالعاده است. تربیت یک انسان والا، دانا، توانا و صالح، ببینید چقدر اهمیت دارد. از این همه انسانهائى که زیر دست معلمین واقع می شوند، گاهى ممکن است یک انسان دنیائى را متحول کند. همین کودک اگر درست تربیت نشد، ممکن است یک هیتلر از آب در بیاید، یک چنگیز از آب در بیاید؛ قضیه این است. اهمیت کار معلم، ارزش والاى حرکت او و تلاش او و دلسوزى او و درست اندیشیدن او و درست کار کردن او اینگونه معلوم می شود .
نقش و ارزش معلم در حل مشکلات جامعه --------------------------------------------- هم عموم مردم، هم خود معلمان ، ... جایگاه معلم را فراموش نکنند. معلم، آن تولید کنندهاى است، آن کارگرى است، آن سرانگشت ماهرى است که برترین محصولات آفرینش را، بالاترین مواد خام را تبدیل می کند به برترین محصول نهائى، که می تواند مورد استفاده قرار بگیرد... اگر معلم خوب عمل کند، صحیح عمل کند، با تدبیر عمل کند، با دلسوزى عمل کند، به نظر ما همهى مشکلات جامعه حل می شود. نه اینکه بخواهیم بگوئیم عوامل مؤثر در تربیت جوانان ما، بیرون از محیط مدرسه وجود ندارد؛ چرا، خانوادهها مؤثرند، رسانهها مؤثرند، فضاى اجتماعى مؤثر است - در اینها تردیدى نیست - اما آن سازندهى اصلى، آن دست ماهر اصلى که میتواند یک ساخت مستحکمى درست کند که این عوامل گوناگون نتوانند تأثیر بنیانىاى روى این محصول بگذارند، دست معلم است. این، ارزش معلم است.
ارزش والای شغل معلمی نزد پروردگار ----------------------------------------- من به شما عرض بکنم؛ پیش خداى متعال، این ارزش، حسنات فراوانى را به وجود مىآورد. یعنى شما در اتاق درس و در محیط آموزش که قرار می گیرید و با این نوجوان و با این کودک مواجه می شوید، بدانید که کاتبان عمل، کرامالکاتبین الهى، لحظه به لحظهى کار شما را حسنه می نویسند. چقدر این مقرون به صرفه است که انسان کارش، زندگىاش، شغلش چیزى باشد که هر لحظهى آن می تواند عبادت باشد.... البته در کنار این اهمیت والائى که عرض کردیم، یک نکتهى دیگر هم وجود دارد، که آن هم اهمیت این کار را نشان می دهد و آن، زحمتى است که معلم بر خود هموار می کند. در اتاق درس و محیط آموزش، معلمین با کودکان، با نوجوانان، با اخلاقهاى مختلف، با احساسات گوناگون و هیجانات جوانىِ مخاطبین مواجهاند؛ اینها را باید تحمل کنند، صبر کنند؛ این هم ارزش کار را بالا می برد.
سلام.از اعمال روزانه و مقدار کار و عبادت امام عزیزم حضرت علامه خامنه ای نکاتی راهگشا بیان کنید تشکر
مقام معظم رهبری در این باره فرمودند: «همه باید تلاش کنیم، شما یک جور تلاش می کنید، من یک جور تلاش می کنم. خب، الحمدلله شما جوان هستید، تلاش تان هم آسان تر و هم موفق تر است. ما دیگر سنین پیری و در واقع به طور متعارف سنین بازنشستگی مان است. منتها ما بازنشستگی نداریم، ما تا آن دم آخر باید حرکت کنیم. لکن کار خودمان را می کنیم.
امروز در برخی رسانه های بیگانه، مطلبی درج شده است مبنی بر این که رهبر انقلاب، علیرغم ادعای ساده زیستی، دارای ثروتی ۲۵ میلیارد دلاری نیز هست. لطفا در این مورد توضیح دهید. این پول چیست و چه ماجرایی دارد؟
آیا مقام معظم رهبری از لحاظ معنوی دارای مقامات و کراماتی هستند؟
کراماتی از مقام معظم رهبری در برخی سایت ها و وبلاگ ها نقل شده است ، بی تردید لیاقت و شایستگی جایگاه رهبری و شخصیت معنوی ایشان ، کراماتی را به همراه دارد . (برای آشنایی با زندگی و ابعاد شخصیتی ایشان به کتاب جلوه آفتاب ، علی احمدی خواه ، قم: معارف مراجعه شود)در ادامه به یکی از جلوه های کرامات رهبری از زبان سید حسن نصر الله اشاره می کنیم .سید حسن نصر الله در همایش نوآوری و اجتهاد از دیدگاه آیت الله خامنه ای در بیروت چنین گفت:در زمان موجود دوست دارم سریعا شواهدی از جنبه رهبری و سیاسی شخصیّت امام ( خامنه ای )ارائه کنم. شواهدی برگرفته از برخوردهای مستقیم و تجربههای شخصی بنده از ایشان که دامنه اشراف، دقّت، عمق، صحّت تحلیلها و انتظارات و در نتیجه صحّت مواضع حکیمانه و شجاعانهای که ایشان در مورد برخی اتّفاقات خاورمیانه و به خصوص منطقهمان اتّخاذ کردهاند و میکنند را نمایان میسازد.بنده تنها بعضی از آنها را نام خواهم برد. در حالی که از این شواهد بسیار [در ذهن] دارم. ولی به واسطه ضیق وقت و با در نظر داشتن ملاحظات و شرایط سیاسی، تعداد کمی از آنها را بیان خواهم کرد و تا جایی پیش خواهم رفت که وارد محذوریّتها نشوم. همچنین شرایط سیاسی لبنان و منطقه را در نظر خواهم داشت.
حضرت آیت الله خامنه ای: « امروز من مشاهده می کنم که با گذشت زمان، انگیزههای انقلابی، فکر انقلابی، فکر روشن، استدلال متین و خوب، روز به روز در بین قشر دانشجو دارد گسترش پیدا می کند.»
حضرت آیت الله خامنه ای رهبر انقلاب اسلامی ایران در ماه مبارک رمضان روزهای پرکاری را سپری می کنند و اقشار مختلف مردم و مقامات جمهوری اسلامی ایران دیدارهای متعددی با ایشان دارند. در این میان بی شک دیدار طولانی، پرشور و صمیمی دانشجویان با رهبر دلسوز و مهربان خود، از حال و هوای دیگری برخوردار است. در جریان همایش بزرگ دانشجویان در محضر آیت الله خامنه ای که روز اول جولای انجام شد، نمایندگان تشکلهای مختلف آنان دیدگاه ها و انتقادهای خود را در زمینه مسائل گوناگون بیان کردند و سپس ایشان به برخی از آنها پاسخ گفتند و رهنمودهای مهمی را درمورد دانشجویان و برخی مسائل دیگر مطرح نمودند.
حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران ، صبح روزیکشنبه 16 خرداد/جوزا)5 ژوئن ) بانمایندگان دهمین دورۀ مجلس شورای اسلامی دیدار کردند. دهمین دورۀ مجلس شورای اسلامی ایران به تازگی با 290 نمایندۀ منتخب مردم کار خود را آغاز کرده است. حضرت آیت الله خامنه ای در ابتدای سخنان خود با تبریک به نمایندگان مجلس دهم به دلیل کسب توفیق خدمتگزاری ، جایگاه مجلس را به عنوان مرجع قانون گذاری ، والا و رفیع دانستند.
پنج شاخص انقلابی بودن از دیدگاه آیت الله خامنه ای: پایبندی به مبانی و ارزشهای اساسی انقلاب؛ هدف گیری آرمانهای انقلاب و همّت بلند برای رسیدن به آنها ، پایبندی به
آیت الله خامنه ای: «مبنای اوّل (انقلاب اسلامی)، پایبندی به اسلام ناب در مقابل اسلام آمریکایی است. اسلام ناب در مقابل اسلام آمریکایی است، اسلام آمریکایی هم دو شاخه دارد: یک شاخه اسلام متحجّر، یک شاخه اسلام سکولار ... »
روز چهاردهم خرداد/جوزا(سوم می) هر سال، مردم از نقاط مختلف ایران و حتی از برخی کشورهای جهان، در سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران در سال 1989، در کنار مرقد مطهر ایشان گرد هم می آیند تا ضمن عزاداری ، با آرمانهای والای ایشان بیعت کنند. نقطۀ اوج این مراسم باشکوه، سخنرانی روشنگرانه و هدایتگر آیت الله خامنه ای، جانشین صالح امام خمینی است که عمدتاً در مورد ویژگیها و شخصیت ایشان صورت می گیرد. امسال رهبر معظم انقلاب اسلامی، شاخص ها و ویژگی های یک فرد انقلابی را که در مکتب امام خمینی (ره) رشد و پرورش یافته است ، بیان کرد. اما قبل از آن ، ایشان از حضرت امام به عنوان یک "مؤمنِ متعبّدِ انقلابی" یاد کردند و به توضیح این سه صفت مهمِ رهبر فقید جمهوری اسلامی ایران پرداختند.
حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی در مراسم بیست و هفتمین سالگرد امام خمینی رحمهالله فرمودند: «انقلاب مال همه است، انقلاب یک شط جاری است... و همه میتوانند انقلابی باشند... همه انقلابی باشند تا بتوانیم این راه ]دستیابی به اهداف انقلاب[ را با موفقیت پیش برویم.» در جدول زیر این پنج شاخص به اختصار مرور شده است:
به مناسبت آغاز به کار پنجمین دورهی مجلس خبرگان رهبری، اعضای این مجلس با حضرت آیت الله خامنه ای ، رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران دیدار کردند . مجلس خبرگان رهبری مجلسی متشکل از فقیههای واجد شرایط است که بر اساس اصل ۱۰۷ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران مسئولیت تعیین ولی فقیه، یعنی رهبر جمهوری اسلامی را بر عهده دارد. تمامی اعضای این مجلس به وسیلۀ انتخابات و توسط رأی مستقیم و مخفی مردم انتخاب می شوند و به مدت هشت سال در این مجلس باقی می مانند . این مجلس بعلت حساسیتی که در انتخاب رهبر دارد دارای استقلالی است که هیچ نهاد دیگر ندارد و طبق اصل ۱۰۸ قانون اساسی صلاحیت خودتنظیمی دارد تا هیچ نهادی نتواند این پارلمان کوچک اما راهبردی را تحت نفوذ و تغییرات ناشایست قرار دهد. پنجمین دوره از انتخابات خبرگان رهبری، چهار ماه قبل با حضور گسترده مردم ایران برگزار شد و مجلس جدید طی روزهای اخیر فعالیت خود را آغاز کرده است. به همین مناسبت اعضای این مجلس ، با رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران دیدار و گفتگو کردند.
دیدار جمعی از منتخبان مردم، علما و مسئولان استان کردستان با رهبر انقلاب
حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار جمعی از منتخبان مردم استان کردستان، خانواده معظم شهدا، علما و مسئولان این استان، کردستان را «سرزمین علم، ادب و هنر»، «صفا، روشندلی و وفاداری» و «دلاوری، شجاعت و مردانگی» دانستند و خاطرنشان کردند: ملت ایران با حرکت روشنبینانه، مجدانه، مستمر و مستقیم خود از لحاظ «علمی، اجتماعی، آبروی سیاسی و عزت ملی» به جایگاهی برتر از گذشته رسیده است. .
اولاً هفته دولت را که فرصت مغتنمی است، هم برای قدرشناسی از کارگزاران و مسؤولان و دستاندرکاران امور اجرایی کشور و هم برای رساندن مژدههای شیرین و خوب به گوش مردم و خرسند کردن آنها و در جریان قرارداد نشان نسبت به آنچه که شده است و هم به اعضای محترم دولت، رئیس جمهور محترم، آقایان وزرا، بقیه مسؤولان دولتی و هم به آحاد مردم عزیزمان، تبریک عرض میکنم.
و الحمدلله ربّ العالمین و الصّلاة و السّلام علی سیّدنا و نبیّنا ابیالقاسم المصطفی محمّد.
انشاءالله بر همهی شما برادران عزیز مبارک باشد؛ هم بر فارغالتّحصیلان این دانشگاه، هم بر واردشدگان و سردوشیبگیرانی که انشاءالله با طیّ مراحل تحصیلی و تمرینی به رتبهی پاسداری خواهند رسید.
علاقمندیها:
برنامه نویسی کامپیوتر، مطالعه اخبار
موسیقی، سفر، مطالعه مقالات تخصصی، مطالعه وبلاگها و ...
با مرورگر فایرفاکس یا گوگل کروم برای بهتر باز شدن وبلاگ استفاده کنید:)
اين سايت حاصل تلاش شبانه روزي سيد محمد جواد حسيني ميباشد که بدون وابستگي مادي و معنوي به هيچ سازمان و نهاد و حزب و گروه سياسي فعاليت خود را ابتدا بر اساس قانون الهي و سپس قانون اساسي ايران بنا نهاده است. کليه هزينههاي اين سايت با هزينه شخصي پرداخت ميشود که اميدوارم از اين پس از طريق فروشگاه سايت و تبليغات تامين شود و همواره سعي ميکنم تا مطالب آموزشي جديد و خواندني را براي شما به ارمغان بياورم.
بازدید امروز : 82
بازدید دیروز : 16
بازدید هفته : 98
بازدید ماه : 919
بازدید کل : 4937
تعداد مطالب : 5367
تعداد نظرات : 20
تعداد آنلاین : 1 تماس با من تلگرام تماس با من در اینستاگرام