زنجبیل یک ماده غذایی چربی سوز است که سوخت و ساز بدن را افزایش می دهد. برای استفاده بیشتر از این خاصیت می توانید آن را با برخی از مواد غذایی مخلوط کرده و علاوه بر سم زدایی، سریع تر لاغر شود.
زنجبیل یک ماده غذایی چربی سوز است که سوخت و ساز بدن را افزایش می دهد
هیچ شکلی نیست که شکم یکی از قسمت هایی است که چربی تمایل دارد، در آنجا جمع شود. یکی از راه های اصلی مبارزه با چاقی شکم این است که از طریق رژیم غذایی، ورزش و دیگر عادات سالم، سوخت و ساز بدن را افزایش دهید. همچنین پاکسازی بدن از سموم با استفاده از راهکارهای طبیعی و تحریک عملکرد اندام های دیگر مانند کبد که در متابولیسم چربی و قند نقش دارد، بسیار مهم و تاثیرگذار خواهدبود.
پیاز قاعده آور می باشد برای خانمهای باردار نباید استفاده شود، چون امکان سقط جنین را بالا می برد ولی قبل از بارداری مشکلی ایجاد نمی کند.
پیاز درمانی برای بسیاری از افراد موثر واقع شده است ولی توجه داشته باشید که چون پیاز قاعده آور می باشد برای خانمهای باردار نباید استفاده شود، چون امکان سقط جنین را بالا می برد ولی قبل از بارداری مشکلی ایجاد نمی کند.
مصرف روزانهی یک قاشق عسل تازه و طبیعی، برای حساسیتها بسیار مفید است
عسل یکی از مقوی ترین و بهترین مواد غذایی است که باید در سبد غذایی روزانه قرار بگیرد.
چند مورد از ناراحتی های شایع که عسل در درمان آنها نقش زیادی دارد.
پیشگیری از سرماخوردگی
حل کردن یک قاشق مرباخوری عسل در نصف استکان آبلیمو و آب گرم، در آغاز پیدایش علائم سرماخوردگی، سبب بهبود سریع شما می گردد.
درمان زخم ها
می توان از گاز استریل آغشته به عسل برای درمان سوختگیها و زخمها استفاده کرد. همچنین برای تسکین درد ناشی از نیش حشرات و جلوگیری از بروز عفونت مفید است.
تسکین دهندهی درد گلو
می توانید با مصرف یک قاشق چای خوری عسل حل شده در آب ولرم و کمی آبلیمو، گلودرد خود را بهبود ببخشید.
علاجی برای آلرژی ها
مصرف روزانهی یک قاشق چایخوری عسل تازه و طبیعی، برای حساسیتها بسیار مفید است.
قطع سرفه
پوست گلابی را جدا کنید و وسط آن را گود کنید. مقداری عسل در وسط گلابی بریزید و آن را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بخارپز کنید، یا به طور معمولی آن بپزید. سه مرتبه در روز از این ماده ی غذایی مصرف کنید تا ریه های تان قوت بگیرند. با این کار می توانید سرفههای آزاردهنده را مهار کنید.
در روشی دیگر، می توانید وسط شلغم را خالی کرده و مقداری عسل داخلش بریزید. بعد از ۲۴ ساعت، محتویات داخلی آن را میل کنید. سرفه شما بهبود می یابد.
درمان یبوست
بعد از اینکه صبح از خواب بیدار شدید، ۱۲ روز آب ولرم را همراه با یک قاشق غذاخوری عسل، قبل از صبحانه با شکم خالی میل کنید.
مصرف سیر برای بیماران مبتلا به پرکاری تیروئید تاثیر واقعا خوبی در درمان آنها دارد
سیر را همه دنیا از دیرباز به عنوان یک ماده غذایی طبیعی دارای قدرت درمانی بالقوه میشناسند. این ماده غذایی بهرغم تاثیر بدی که بر بوی عرق و بوی دهان دارد محبوبیت زیادی داشته و شدیدا مورد توجه قرار گرفته است.
سیر در تمام نقاط دنیا میروید و میتوان گفت همه مردم آن را به صورت خام، پخته و یا سرخ شده مصرف میکنند.
رژیم درمان ها و پزشکان معمولا توصیه میکنند افراد بزرگسال روزانه ۲ تا ۳ حبه سیر و کودکان روزانه نصف حبه سیر مصرف کنند؛ اما توجه داشته باشید مصرف مقادیر بیشتر از این، معمولا توصیه نمیشود.سیر تواناییهای جالبی در تامین سلامتی ما دارد.
ارزنها گروه کوچکی از گونههای دانهدار غلات کامل هستند که در نواحی خشک به ویژه در آسیا و آفریقا به خوبی رشد میکنند.
ارزن یک دانه باستانی محسوب میشود که از 10000 سال پیش در آسیای شرقی کشت میشده است. انواع مختلفی دارد که انواع مرواریدی و انگشتی از معروفترین آنها میباشند. اگرچه ارزن اغلب به عنوان غذای پرندگان محسوب میشود، ولی فقط مخصوص آنها نیست و به عنوان یکی از غلات خوشمزه جهت تهیه انواع متنوعی از غذاها در بسیاری از کشورها به ویژه چین، آفریقا و هند کاربرد دارد. ارزن در طول سال موجود است و از نظر اندازه کوچک بوده و شکل گردی دارد که به رنگهای سفید، زرد کم رنگ، قهوهای، خاکستری یا بنفش دیده میشود.
ارزن از نظر طعم، شیرینی ملایمی داشته و حاوی هزاران ماده مغذی مفید است و بیش از یک سوم جمعیت جهان از آن تغذیه میکنند.
غلات کامل (چاودار و جو دوسر) و ماهی از آسم دوران کودکی جلوگیری می کنند
گندم سیاه یا چاودار، نامی که در ابتدا کمی گیج کننده به نظر می رسد،ممکن است بگویید از خانواده ی گندم هاست ولی در اصل اینگونه نیست و هیچ ارتباطی با گندم ندارد بلکه میوه ی گیاهی به نام "Fagopyrum esculentum" است و دردسته بندی ها جز محصولات بدون گلوتن طبقه بندی می شود.
فرمانرو: گیاه
راسته: گندمسانان
تیره: گندمیان
گونه: S. cereale
نام علمی : Secale cereale
گندم سیاه چیست؟
گندم سیاه یا چاودار، نامی که در ابتدا کمی گیج کننده به نظر می رسد،ممکن است بگویید از خانواده ی گندم هاست ولی در اصل اینگونه نیست و هیچ ارتباطی با گندم ندارد بلکه میوه ی گیاهی به نام "Fagopyrum esculentum" است و دردسته بندی ها جز محصولات بدون گلوتن طبقه بندی می شود. گندم سیاه برای افرادی که رژیم خام خواری دارند بسیار مناسب است.
چاودار با نام علمی Secale montanum گیاهی از خانواده گندمیان (به لاتین: Poaceae) است. بیشتر چاودارهای زراعی دیپلوئید بوده و انواع تتراپلوئید و دیپلوئید روز بلندشان نیز موجود میباشد. این گیاه دگرگشن بوده و مقاومترین غله نسبت به سرما است. در فرهنگ لغت دهخدا از این گیاه این گونه نام برده شدهاست: «چودار. چودر. ویبگ. گیاهی هرزه که در غله زار روید و دانه آن چون گندمی لاغر و کشیده است.» و نیز در لغت نامه دکتر معین اینگونه یاد شدهاست: «گیاهی از نوع غلات که ارتفاعش تا دو متر هم میرسد.»
لیمو شیرین منبع غنی از فولیک اسید است که در حمایت از استخوان ها و مفاصل نقش دارد
لیموشیرین میوه ای از خانواده ی مرکبات است که بومی آسیای جنوب شرقی است. درخت آن تا ۶۰ متر رشد می کند و در سال های پنجم تا هفتم از رشد درخت، میوه می دهد؛ میوه هایی به رنگ زرد و گرد که با رشد بیشتر کاملاً زردرنگ می شوند.
این که فصل زمستان آرام آرام رخ می نماید تنها دلیل مصرف لیمو شیرین؛ این میوه ی تر و تازه و شاداب نیست، در این مقاله به چهارده خاصیت برتر این میوه ی زردپوش می پردازیم که دلایل محکم و متنوعی برای مصرف آن است.
برنج قهوه ای یکی از منابع مهم منیزیم به شمار می آید
تقریبا خوراک اصلی نیمی از جمعیت جهان برنج است. در برخی از کشورها نیمی از کالری دریافتی روزانه از برنج تامین می شود. دانه کامل برنج چندین لایه مختلف دارد اگر خارجی ترین لایه پوست طی فرآیند حذف شود برنج قهوه ای نامیده می شود. اگر برنج قهوه ای تا حدی آسیاب شود که سبوس خود را از دست دهد به برنج سفیدی تبدیل می شود که بیشتر مواد مغذی اش را از دست داده است.
برنج قهوه ای جز غلات کامل طبقه بندی می شود و ارزش غذایی بالاتری نسبت به غلات تصفیه شده دارد. وقتی برنج قهوه ای به برنج سفید تبدیل می شود 90 درصد ویتامین B6، نیمی از منگنزو فسفر، بیش از نیمی از آهن و همه فیبر غذایی و اسیدهای چرب ضروری آن از بین می رود.
گر دلتان میخواهد یک فهرست خوب و تروتمیز و راحت و البته بسیار سلامت از خوراکیهای مناسب برای صبحانه سالم و مقوی داشته باشید این مطلب را به خاطر بسپارید. با ما همراه باشید.
خوراکی برای صبحانه سالم و مقوی
۱. گریپ فروت
گریپ فروت سرشار از ویتامین A، کاروتن و لیکوپن است. گاهی به آن میوهی بهشتی نیز گفته میشود چون فواید زیادی برای سلامتی دارد و خواص درمانکنندگی نیز دارد. گریپ فروتهای صورتی و قرمز سرشار از بتاکاروتن است. همچنین این میوه مخزن پلی کمیکالهایی نظیر فلاونوئیدها، ترپنها، و لیمووییدها است. گریپ فروت صورتی حاوی کارتنوئیدی به نام فولات لیکوپن است. گریپ فروت علاوه بر اینکه سرشار از ویتامین C است، دارای مقدار زیادی ویتامین A، فیبر، پتاسیم، و منیزیم نیز هست. از این گذشته این میوه حاوی مقداری ویتامین ب کمپلکس از قبیل فولات، ریبوفلاوین، پیریدوکسین و تیامین و نیز مقدار قابل توجهی مواد معدنی اعم از آهن، کلسیم، مس، و فسفر است.
چربیسوزی گریپفروت یک شایعهی ساده نیست. تحقیقات علمی قدرت خارقالعادهی این میوه را در صبحانه یا هروقت دیگر نشان میدهد. فقط کافی است پیش از هر وعده یک لیوان آب گریپفروت یا نصف یک گریپفروت را بخورید تا از فواید آن بهرهمند شویدکسانی که در این آزمایش شرکت کردند، طی ۱۲ هفته چیزی حدود ۲ کیلوگرم وزن کم کردند.
ماسک زردچوبه و ماست یک ترکیب بسیار عالی برای پوست شماست زیرا ماست نرمی و لطافت را به پوست صورت برمی گرداند و زردچوبه حاوی ترکیب فعالی به نام کورکومین است . کورکومین یک آنتی اکسیدان بسیار قوی است و مادهی ضد التهابی موجود در زردچوبه به حساب میآید. این ماده رادیکالهای آزاد آسیب رسان را از بین میبرد و درخشندگی طبیعی پوست را به آن باز میگرداند. به خاطر خاصیت ضد التهابیاش، زردچوبه میتواند پوست را آرام کند و جای زخمها را کاهش دهد. استفاده از زردچوبه به عنوان ماسک صورت باعث افزایش رطوبت و جوان سازی دوبارهی سلولهای پوست میشود. این مسئله به بهبود بافت پوست و همچنین، روشن شدن رنگ پوست صورتتان منجر میشود.
۱. ماسک زردچوبه و ماست برای درمان خشکی پوست
مواد مورد نیاز
نصف قاشق چای خوری پودر زردچوبه
یک قاشق چای خوری عسل خام
یک قاشق چای خوری ماست پر چرب یا روغن زیتون یا روغن آرگان
دستورالعمل
– همهی مواد را به هم مخلوط کنید و خمیر نرمی از آنها بسازید. – این ماسک را روی پوست صورتتان بمالید و ۱۵ دقیقه صبر کنید تا کاملا خشک شود. – سپس، صورتتان را با آب سرد بشویید.
صبحانه به عنوان نخستین وعده غذایی روزانه، تاثیر زیادی بر بقیه ساعتهای روز، خلق و خو و کالریهای دریافتی ما خواهد داشت. به همین دلیل اهمیت دارد که بدانید خوردن چه خوراکیهایی میتواند کیفیت این وعده را بالا ببرد و منجر به سلامت بیشتر شما شود. در ادامه این نوشتار پنج خوراکی سالم برای وعده صبحانه را به شما معرفی میکنیم که میتوانید هر کدام را که دوست دارید به صبحانهتان اضافه کنید.
خوراکی سالم برای وعده صبحانه
۱. جو دو سر
جو دو سر یکی از بهترین مواد غذایی است که میتوانید به وعده صبحانه اضافه کنید و از مزایای آن استفاده کنید. جو دو سر حاوی نوعی فیبر به نام بتا-گلوکن است که شامل مزایای بینظیر بسیاری برای سلامت است؛ از جمله اینکه میتواند کلسترول بد خون را کاهش دهد. این فیبر همچنین باعث احساس سیری بیشتر در افراد میشود؛ تحقیقات نشان دادهاند مصرف این نوع فیبر سطح هورمون مرتبط با سیری به نام PYY را افزایش میدهد؛ به همین دلیل هم مدت زمان بیشتری احساس سیری خواهید کرد.
خواص میوه ها: ۳۴ میوه خوشمزه و فواید آن ها برای سلامتی، پوست و مو
اگر از خواص توت برایتان بگوییم واقعا باورتان نمیشود که درباره این میوه ریزه میزه و دور از چشم حرف میزنیم. توت میوهای خوشمزه و مقوی است که موردعلاقه مردم سراسر دنیاست. توت بر درخت “مورس آلبا” رشدمیکند. میوهای شیرین است که شکلی شبیه آلبالو و طعمی مانند گریپفروت دارد. توت روی درخت رشدمیکند و در مناطق گرم آسیا، افریقا و امریکا کشتمیشود. انواع مختلفی توت وجوددارد که شامل قرمز، سیاه و آبی میشود. میوه توت به شکل خشک هم خوردهمیشود. توت، میوهای همهکاره است و میتواند در دستورات غذایی متنوع قراربگیرد.
میوههای تابستانی خوشرنگتر و خوشمزهتر از میوه های سایر فصول هستند و معمولا در تابستان به دلیل تنوع در انواع میوهها سعی میکنیم میوه بیشتری مصرف کنیم. یکی از این میوهها که در تابستان فراوانی زیادی دارد زردآلو است. این میوه چنان فوایدی برای سلامتی شما دارد و تا الان نمیدانستید که بهتر است همین الان چند تا از زردآلوهای تازه و شیرین را برای خودتان فراهم کنید و میل کنید.
۱. زرد آلو تصفیهکننده خون است و باعث باز شدن عروق میشود.
۲. این میوه برای کسانی که تب دارند مفید است به طوری که تب را قطع میکند.۳. به دلیل وجود کبالت در زردآلو برای بچهها و کسانی که مشکل کم خونی دارند نیز مفید است.
۴. مواد مغذی موجود در این میوه ازچشم و قلب شما حفاظت میکند و فیبر موجود در آن علیه بیماریها مبارزه میکند.
۵. زردآلو منبع غنی بتاکاروتن (پیش ساز ویتامین A ) است.
۶. این میوه میتواند ورم مفاصل را برطرف کند و به علت داشتن مقداری اسید سالسیلیک برای کسانی که رماتیسم و درد مفاصل دارند مفید است.
۷. این میوه برای رفع عطش و تشنگی هم بسیار عالی است.
۸. مغز هسته زردآلو از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک بوده و برگ و گل آن نیز سرد و خشک است. به همین جهت مغز شیرین هسته آن تقویتکننده قوای جنسی است و برای ورزشکاران مفید است (مغز تلخ هسته زردآلو برای سلامتی مضر است.)
۹. روغن مغز هسته آن برای نرم کردن پوست مفید است و میتوان از این داروی طبیعی برای لطافت و نرم کردن پوست استفاده کرد. همچنین روغن مغز هسته ی آن اگر تلخ باشد میتواند کرمهای معده و روده انسان را از بین ببرد.
۱۰. دم کردهی برگ زردآلو برای رفع مشکل کسانی که اسهال دارند موثر است.
گیلاس و آلبالو به دلیل طعم خوب و آبدار بودنشان محبوب و پرطرفدار هستند اما پژوهشهای زیادی هستند که نشان میدهند این دو میوه برای سلشامتی شما نیز فواید زیادی دارند. مواد مغذی و ترکیبات زیستفعال موجود در گیلاس و آلبالو سبب شدهاند که این دو خواص پیشگیرانه داشته باشند؛ مصرف گیلاس و آلبالو با پیشگیری از سرطان، بیماریهای قلبی عروقی، دیابت، بیماریهای التهابی و بیماری آلزایمر در ارتباط است. مزایای این دو میوهی قرمز رنگ به دلیل سطح بالای آنتیاکسیدان آنها است که با رادیکالهای آزاد مبارزه میکنند و از سلولهای ما محافظت میکنند. تحقیقات اخیر نشان میدهند که آلبالو باعث حذف چربی اضافی بدن و افزایش ملاتونین میشود، و به این ترتیب باعث ایجاد یک چرخهی خواب سالم میشود.
درخت آلبالو، درختی کوچک است که طول آن معمولا بهدو و نیممتر میرسد. میوههای نارس آن، معمولا نارنجیرنگ هستند و زمانی که میرسند به رنگهای قرمز تا سیاه درمیآیند. بسیاری از پرندگان و حیوانات مانند دارکوبها، گنجشکها، بوقلمونهای وحشی، روباه قرمز، راکون، سنجاب خاکستری و بسیاری دیگر، میوه آلبالو میخورند. این میوه، بهدلیل طعم گسی که دارد، در کیکهای شکلات تلخ و تزیین کوکتلها بهکارمیرود.
انجیر، میوهای که در کتاب مقدس مسلمانان “تین” نامیده شده است ، مواد مغذی فراوان و فایدهی زیاد برای سلامتی انسان دارد. این میوه به زبان لاتین فیکوس کارسیا نامیده میشود، و نوعی گیاه و بومی غرب آسیا است. انجیر مقدار زیادی قند دارد؛ همچنین حاوی نمکهای اصلی است، که مهمترین آنها، کلسیم، فسفر و ویتامین ث هستند. بنابراین، انجیر یکی از میوههایی است که مواد مغذی بسیار زیادی دارد.
خواص میوه ها: ۳۴ میوه خوشمزه و فواید آن ها برای سلامتی، پوست و مو
خواص انگور در کنار طعم بی نظیر و فوق العاده آن شما را شگفت زده میکند. چه کسی است که نشستن در مقابل تلویزیون و به دهان گذاشتن آن حبههای خوشمزه و زیبا را دوست ندارد؟ خوب، من یکی که خیلی دوست دارم! انگور نه تنها طعم شگفتانگیزی دارد، بلکه بسیار مغذی هم است. این میوه عامل تقویتکنندهی خلق و خو و سلامتی ما است. از جمله خواص انگور میتوان به عنوان درمان موثری یاد کرد که هیچ گونه عارضهی جانبی ندارد، از دیابت گرفته تا سرطان!
انبه به راحتی میتواند پادشاه میوهها باشد. این میوه با سرطان میجنگد، بدن را قلیایی میکند، به کاهش وزن کمک میکند، دیابت را تنظیم میکند، به فرآیند گوارش کمک میکند، پوستتان را تمیز میکند و یک میانوعدهی کامل است.
فرقی نمی کند که گریپ فروت شما چه رنگی باشد، سفید، زرد، صورتی یا قرمز تیره؛ در هر صورت خواص گریپ فروت برای سلامتی آنقدر زیاد است که باعث میشود با تمام میوه ها متفاوت باشد. البته باید گفت این تفاوت به خاطر وجود برخی مضرات در گریپ فروت هم هست اما فعلا می خواهیم از خوبیهای گریپ فروت بگوییم؛ این میوه میتواند جلوی گرسنگی را بگیرد، کلسترول خون را کاهش دهد، و میزان مصرف فیبر را نیز بالا ببرد.
موز میوهای بسیار سالم و خوشمزه است. این میوه حاوی چند مادهی مغذی ضروری است، و برای هضم غذا، سلامت قلب و کاهش وزن مزایایی دارد. موز گذشته از اینکه بسیار مغذی است، میتواند به عنوان میانوعده نیز بسیار مناسب باشد. هر موز تنها حاوی حدود ۱۰۵ کالری است، و تقریبا به طور انحصاری از آب و کربوهیدرات تشکیل شدهاست. موز پروتئین بسیار کمی دارد و تقریبا بدون چربی است.
سیب یکی از محبوبترین میوهها است و این اتفاق خوبی است. این میوه به طرزی استثنایی سالم است و تحقیقات بیشماری از خواص سیب حمایت میکنند.
بسیاری از ما فراموش میکنیم که گاهی اوقات، سادهترین پاسخ بهترین پاسخ است. سلامتی بیشتر میتواند به سادگی با خوردن چند سیب به عنوان میانوعده حاصل شود.
چه کسی هست که این میوهی آبدار و شیرین را دوست نداشته باشد؟ به خصوص در تابستان! این میوه به دلیل داشتن آب و فیبر فراوان، اثری خنککننده دارد، و آن آرامش مورد نیاز را به خصوص برای کودکان فراهم میکند. گلابی فیبر فراوانی درد، و آنتی اکسیدان موجود در آن با تقویت سیستم ایمنی بدن، کمک میکند تا با بسیاری از مشکلات سلامتی مبارزه کنید.
نارنگی، نوع خاصی از پرتقال ماندارین (مرکبات رتیکولاتا) است که رنگی نارنجی مایل به قرمز دارد. نارنگی به خانواده روتاسه تعلقدارد و دراصل در جنگلهای گرمسیری مانند مناطق جنوب غربی آسیا کاشتمیشود. درخت نارنگی از درخت پرتقال کوچکتر است و میوه آن رنگ نارنجی بیشتر و شکلی صافتر دارد. پوست آن بهراحتی گرفتهمیشود و یک میوه فیبردار مغذی است. د در این نوشتار به مهم ترین خواص نارنگی برای سلامتی، پوست و مو پرداخته می شود.
ماندارینها بیشتر در فصل زمستان چیدهمیشوند و ماندرین کنسروی در تمام سال موجود است. پرتقال ماندارین هم در سالادها بهکارمیرود و هم بهصورت خام خوردهمیشود. این میوه، شیرین و آبدار است و برای طعمدادن به آبنباتها، آدامسهای بادکنکی و بستنی بهکارمیرود. پوست پرتقال ماندارین حاوی روغن معطر است که در صنعت عطرسازی و محصولات مراقبت از پوست کاربرددارد.
چه کسی است که خوردن یک پرتقال خوشمزه و آبدار را به عنوان میان وعده دوست نداشته باشد؟ من در بیشتر طول سال، هر روز از خوردن یک یا دو پرتقال لذت میبرم، چون خوردن آن راحت است و به سرعت تولید انرژی میکند.
خرمالو، که با نام علمی “میوهی الهی”(از ریشهی یونانی) نیز شناختهشده است، در فصل پاییز برداشت میشود. هرچند انواع مختلفی از این میوه کشت میشود، اما یکی از محبوبترین انواع آن که در ایان نیز ما مصرفمی کنیم خرمالو گس یا Diospyros Kaki است، که بومی چین است به طور گستردهای به عنوان خرمالوی ژاپنی شناخته شدهاست. این میوهی فوقالعاده که پوستی به رنگ نارنجی دارد، به لحاظ شکل و ظاهر شبیه گوجهفرنگی است، اما در واقع، نوعی میوهی بدون هسته و گوشتالو است.
انار میوهای بهشتی است که درمان هزاران درد است. خوردن انار ، میوهی قرمزی که آبمیوهها و محصولات زیبایی زیادی از آن تولید میشود، با آن طعم ترش و شیریناش بسیار لذتبخش است! این میوه قدرت دارویی نیز دارد و همین آن را در سراسر جهان و به خصوص نزد طرفداران سلامتی مشهور کردهاست.
آووکادو میوه درخت پرسیآمریکانا (Persea Americana) است، درختی همیشهسبز از خانوادهی برگبوئیان. اگرچه آووکادو هیچ شباهتی به خویشاوندانش ندارد، اما رابطهی نزدیکی با دارچین و برگ بو دارد. درخت آووکادو معمولا بلند است و ميتواند به ارتفاع ۲۰ متر برسد. وزن متوسط آووکادو با توجه به نوع آن، بین ۲۲۵ گرم تا ۱۳۰۰ گرم است. این میوه به صورت نارس برداشت میشود و بعد اجازه میدهند به تدریج برسد. به همین دلیل آووکادو مثل موز در بین میوههای کلیماکتریک قرار میگیرد، که تنها پس از چیدن میرسند. آووکادو به خاطر فواید بسیاری که برای سلامتی دارد، در چندین کشور کشت میشود. این میوه معمولا در نواحی گرمسیری، نیمه گرمسیری و استوایی رشد میکند. همچنین به خاطر پوست بسیار ضخیمی که دارد از گزند آفتکشها در امان است و نیازی نیست انواع ارگانیک آن را بخرید.
خواص پاپایا برای سلامتی، پوست و مو اینقدر زیاد است که اگر این میوه در ایران به راحتی و وفور در دسترس بود حتما دلتان میخواست هر ۴ فصل امتحانش کنید. فواید پاپایا شامل کنترل وزن و فشارخون بالا است و حتی به جلوگیری از دیابت نیز کمکمیکند. میدانستید یک پاپایای کوچک حاوی ۳۰۰ درصد مقدار مجاز روزانه ویتامین C است؟ اما فقط این چیزها نیست.
در سالهای اخیر نام گارسینیا کامبوجیا بهخاطر فواید سلامتی آن در سرتاسر دنیا شناخته شدهاست. ازجمله خواص گارسینیا کامبوجیا برای سلامتی میتوان به این موارد اشاره کرد: کمک به کاهش وزن، کاهش استرس، مقابله با افسردگی، پایین آوردن کلسترول، تنظیم قند خون، افزایش سوختوساز بدن و بالابردن سطح انرژی.
لیچی یک میوه شگفت انگیز استوایی است که بومی جنوب چین است و اواخر قرن هفدهم به هند رفته است.این میوه تابستانی خواص بسیار زیاد و طرفداران بسیار زیادی هم در سراسر جهان دارد. میوه لیچی فواید زیادی برای سلامتی و زیبایی دارد، از کمک به کاهش وزن و گوارش گرفته تا درمان آنفولانزا و کاهش علائم پیری. اجازهدهید اول خلاصهای درباره اینکه لیچی چیست و چه فوایدی دارد، بدهیم.
پیتایا یا میوه اژدها، تا جایی که میدانیم بومی امریکای جنوبی است. درطول زمان، کشت آن به آسیای جنوب شرقی نیز کشیدهشد و درحالحاضر، میوهای رایج در کشورهای چین، تایلند و ویتنام است. میوه اژدها نام خود را از شکل پوستش گرفته است- زرد یا قرمز مانند پوست اژدها با فلسهای سبز.
ساپادیل، میوه درخت همیشه سبز آنوناموریکاتاست. اگرچه خاستگاه خاص این میوه ناشناخته است، اما بومی مناطق گرمسیری امریکاست. از این میوه، معمولا بهعنوان پایه بستنیها و دیگر شیرینیهای رایج استفادهمیشود.
خربزه تلخ (بیتر ملون)، یا گویا (Goya)، معمولا به این دلیل که برای سلامتی مفید است، استفاده میشود. این نوع خربزه طعم بسیار تلخی دارد، اما یک مادهی خوراکی بسیار مفید است. خربزه تلخ یا بیتر ملون معمولا به غذاهایی که با روش تفت روغن داغ پخته میشوند، اضافه میشود، یا ممکن است با مواد غذایی دیگر پر شود. همچنین میتوانید آن را به عنوان یک مکمل به رژیم غذاییتان اضافه کنید. به منظور استفادهی کامل از مزایایی که برای سلامتی دارد، به طور منظم آن را تهیه و طبخ کنید.
خواص هسته انار: ۱۰ فایده معجزهآسای هسته انار برای سلامتی
آیا شما هم از آن دسته افرادی هستید که انار می خورید؟ مسلما همه ما نام میوه انار را شنیده ایم و حتی آن را مصرف می کنیم. شاید هم درخت اناری در حیاط خانه تان دارید و به همین خاطر انار را به عنوان میوه ای خانگی و محصول باغچه کوچک خودتان نوش جان می کنید و از آن لذت می برید. اما آیا می دانید که هسته انار اگرچه سفت و سخت هستند اما از خواص و ارزش های غذایی بالایی برخوردارند؟ در این مقاله با خواص هسته انار بر سلامت انسان آشنا می شویم.
خواص هسته انار: ۱۰ فایده معجزهآسای هسته انار برای سلامتی
آیا شما هم از آن دسته افرادی هستید که انار می خورید؟ مسلما همه ما نام میوه انار را شنیده ایم و حتی آن را مصرف می کنیم. شاید هم درخت اناری در حیاط خانه تان دارید و به همین خاطر انار را به عنوان میوه ای خانگی و محصول باغچه کوچک خودتان نوش جان می کنید و از آن لذت می برید. اما آیا می دانید که هسته انار اگرچه سفت و سخت هستند اما از خواص و ارزش های غذایی بالایی برخوردارند؟ در این مقاله با خواص هسته انار بر سلامت انسان آشنا می شویم.
خواص بادام زمینی در بارداری: ۱۸ فایده بادام زمینی در دوران بارداری
بارداری، هدیهای است که فقط زنان آن را تجربه میکنند. باردار بودن، مانند یک کار اشرافی است که خداوند انجام آن را مستقیما به زنان محول کرده است، کاری که مردان نمی توانند انجام دهند. در دوران بارداری، جنین، به طرزی شگفت آور در رحم زن رشد کرده و سپس پا به دنیا میگذارد. برای اطمینان از رشد مناسب جنین در دوران بارداری، مادران باید غذاهای بسیار مقوی مصرف کنند زیرا این، تنها راه رسیدن مواد مغذی به جنین است. زمانی که بحث فهرست غذاهایی که زنان باید در دوران بارداری مصرف کنند پیش میآید، فهرستی ناتمام به ذهن میرسد اما شما باید خواص بادام زمینی در بارداری را در نظر بگیرید زیرا بادام زمینی نه تنها خوشمزه است بلکه سرشار از ویتامین، مواد معدنی و دیگر ترکیبات طبیعی که برای بارداری عالی هستند نیز هست.
عدس قرمز که در زبان هندی با نام ماسور دال و در بین ایرانیان با نام دال عدس نیز شهرت دارد، در کشور هندوستان از محبوبیت بسیار زیادی برخوردار است. این نوع عدس در تمام نقاط این کشور کشت میشود و به خاطر فواید فراواناش برای سلامتی در تهیهی غذاهای بسیار به کار میرود. خواص عدس قرمز یا دال عدس برای پوستتان بسیار زیاد است و میتواند از بروز مشکلاتی نظیر پیری زودرس و آکنه (جوش) پیشگیری کنید. همچنین، برای روشن کردن پوست و خلاصی از شر لکهای قهوهای نیز میتوان از عدس قرمز استفاده کرد.
شیر نوشیدنی محبوبی است که بسیاری از آدمها همراه صبحانه نوش جان میکنند. مصرف شیر از دوران نوزادی آغاز میشود و تا آخرین دورههای زندگی همچنان ادامه پیدا میکند. بعضی وقتها، بعض آدمها مقداری خرما نیز به شیر اضافه میکنند. این کار نه تنها باعث خوشمزهتر شدن شیر میشود، بلکه فواید شیر و خرما را نیز یکجا کنار هم قرار میدهد. از این رو، ترکیب شیر و خرما یکی از نوشیدنیهای محبوبی به شمار میرود که ارزش امتحان کردن را دارد.
بهترین خوراکی برای تنظیم هورمون ها در دههی ۲۰، ۳۰ و ۴۰ زندگی
سطح هورمون ها میتواند تاثیر زیادی بر بدن و سلامتیتان داشته باشد. در حقیقت، آنها همه چیز را کنترل میکنند، از اشتها گرفته تا میل جنسی و، البته، آن عددی که با رفتن روی ترازو میبینید! در این نوشتار با ما همراه باشید تا ۱۲ بهترین خوراکی برای تنظیم هورمون ها در دههی ۲۰، ۳۰ و ۴۰ زندگی را بشناسید.
خواص کاهو فرانسوی: ۱۰ خاصیت کاهوی فرانسوی قرمز برای سلامتی
نویسنده : پریسا جعفری
کاهوی فرانسوی شبیه به کاهوی برگ بلوطی قرمز است زیرا به این نوع کاهو تعلق دارد. هر دوی این سبزیجات از هندوستان آمده و به عنوان قدیمیترین سبزیجات سالادی شناخته میشوند.
خواص کاهو فرانسوی: ۱۰ خاصیت کاهوی فرانسوی قرمز برای سلامتی
۱. بهبود بینایی
کاهوی فرانسوی به دلیل داشتن آنتی اکسیدان و ویتامین A توانایی بهبود بینایی را دارد. این ویتامین شهرت زیادی در سلامت چشم دارد، بنابراین برخی بیماریهای مربوط به چشم را میتوان با مصرف خوراکیهای حاوی ویتامین A درمان کرد.
هویج گیاهی به رنگ نارنجی است.هویج به رنگهای مختلف زرد – سفید – قرمز – سیاه . بنفش نیز وجود دارد. هویج در واقع ریشه گیاه هویج است. خواص هویج پخته بهتر از هویج خام می تواند خود را به بدن انسان برساند.مهمترین خاصیت هویج افزایش بینایی چشم است.عامل تقویت بینایی چشم ویتامین A است.
بدن انسان از مواد غذایی که می خورد شکل می گیرد بنابراین مصرف مواد غذایی سالم، به سالم ماندن بدن نیز کمک می کند. هنگامی که بحث سیستم ایمنی بدن انسان مطرح می شود، شما نباید اهمیت تغذیه خوب را نادیده بگیرید. سرماخوردگی از جمله بیماری هایی که در طی سال گریبان گیر اغلب انسان هاست در این مقاله با میوه های مضر برای سرما خوردگی آشنا خواهید شد.
علاقمندیها:
برنامه نویسی کامپیوتر، مطالعه اخبار
موسیقی، سفر، مطالعه مقالات تخصصی، مطالعه وبلاگها و ...
با مرورگر فایرفاکس یا گوگل کروم برای بهتر باز شدن وبلاگ استفاده کنید:)
اين سايت حاصل تلاش شبانه روزي سيد محمد جواد حسيني ميباشد که بدون وابستگي مادي و معنوي به هيچ سازمان و نهاد و حزب و گروه سياسي فعاليت خود را ابتدا بر اساس قانون الهي و سپس قانون اساسي ايران بنا نهاده است. کليه هزينههاي اين سايت با هزينه شخصي پرداخت ميشود که اميدوارم از اين پس از طريق فروشگاه سايت و تبليغات تامين شود و همواره سعي ميکنم تا مطالب آموزشي جديد و خواندني را براي شما به ارمغان بياورم.
بازدید امروز : 174
بازدید دیروز : 7
بازدید هفته : 197
بازدید ماه : 1018
بازدید کل : 5036
تعداد مطالب : 5367
تعداد نظرات : 20
تعداد آنلاین : 1 تماس با من تلگرام تماس با من در اینستاگرام